Tanuljon velünk!

Kedves látogatóink, leendő tanulóink!

Az idei évben is várunk mindenkit aki szakmai tudásra éhez, akár továbbtanulás, akár egy új szakma megszerzése céljából.
Kínálatunkban több mint 100 szakmai képzés található, számos témakörben, melyekből reméljük mindenki megtalálja azt mellyel szívesen foglalkozna.
Minden képzésünkről elhelyeztünk weboldalunkon egy letölthető képzési tájékoztatót, melyből további információkat kaphat többek között a képzési formáról, annak felépítéséről, fizetési lehetőségeiről, helyszínekről, oktatóinkról. Amennyiben további kérdései merülnének fel a képzéssel kapcsolatban, úgy szervezőink állnak rendelkezésükre.

Szakmai képzéseink többségére kamatmentes részletfizetés is kérhető, így kedvezőbb lehetőséget biztosítva a képzési ár teljesítésére.

Vegyen részt a választott képzésen, mellyel akár államilag elismert bizonyítvány is szerezhető.

Várjunk Önt is!

További híreink

Ünnepi nyitvatartás

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy az idei évben is ennyien cégünket választottátok.
A 2024-es évben is várunk mindenkit aki szakmai tudásra éhez, akár továbbtanulás, akár egy új szakma megszerzése céljából.

bővebben

Megújult weboldalunk

A 2007 Kapos csapata elérkezettnek látta, hogy sok év után és egyben az OKJ-s tanfolyamok kivezetését követően, egy új weboldallal mutassa be kínálatát jelenlegi és leendő tanulói számára. A megújult weboldalhoz nem csak új megjelenés, de új funkciók is társulnak melyekkel a képzéseinken részt vevők tanulási folyamatában szeretnénk segítséget nyújtani.

Jó böngészést és a szakmai tudás megszerzéséhez sok sikert kívánunk!

bővebben

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!