Bemutatkozás

A 2007 Kapos több mint 15 éve jelent meg a felnőttképzés piacán.

Intézményünk minőségbiztosítási rendszerének létrehozása során átfogó minőségpolitikát és ehhez kapcsolódó stratégiát alakítottunk ki képzési tevékenységünk kiváló minőségének biztosítása érdekében.

Engedélyezett képzési programjaink az alábbi szakmacsoportokban érhetők el: közgazdaság, vendéglátás-idegenforgalom, egészségügy, szociális szolgáltatások, oktatás, egyéb szolgáltatások, mezőgazdaság, kereskedelem, üzleti adminisztráció, gépészet művészet, építőipar, feldolgozóipar, szépségápolás, vagyonvédelem, pedagógiai és közművelődés, IT – informatika, elektrotechnika-elektronika, fitness,  illetve közszolgálat.

A 2007 Kapos Kft. tagjai (Jolsvainé Papp Mónika, Mészáros István, Tremmel András, Tremmel László) és munkatársai évtizedes, az oktatásszervezés terén szerzett tapasztalataik birtokában indítják országszerte a hallgatói csoportokat azon szakmai képzések területén, ahol színvonalas oktatást és vizsgaszervezést tudnak a résztvevők számára biztosítani.

A Kft. tulajdonosai és munkatársai szándékai szerint az oktatási és tanfolyamszervezési tevékenység eredményeképp egyre magasabb szinten és megfizethető árakon kívánnak megoldásokat kínálni a képzéseik iránt érdeklődőknek.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/000770 | engedélyszám: E/2021/000065

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-99922/2016.

Képzési programok:
https://2007kapos.hu/kepzesi-programok/

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!