A 2007 Kapos Kft. partnerei és a képzéseinken részt vevők számára lehetőséget biztosít, hogy véleményükkel, fejlesztő- javító ötleteikkel segítsék munkáját.

Intézményünknél folyamatosan aktualizáljuk a minőségcéljainkat, valamint teljes minőségirányítási rendszerünket. Célunk a maximális vevői elégedettség elérése, melynek alapjait elsősorban a képzések végén kapott résztvevői, illetve oktatói visszajelzések biztosítják.

Panaszkezelési rendszerünk lehetőséget biztosít a képzésekre jelentkezők esetleges problémáinak gyors és hatékony kezelésére, megoldására.

Panaszkezelésünk folyamatáról az alábbiakban tájékozódhat.

A résztvevő a képző intézmény tevékenységével, mulasztásával, a képző intézmény érdekében eljáró személy tevékenységével, mulasztásával, magatartásával kapcsolatos panaszát szóban vagy írásban közölheti az intézménnyel.

Írásbeli panasz esetén kérjük, a reklamacio@2007kapos.hu e-mail címre írjon. Intézményünk a panasz beérkezését követően 30 napon belül köteles írásban válaszolni.

Szóbeli panasztételre ügyfélszolgálatunkon, hétfő-szerda-csütörtök napokon 9:00-15:00 között, vagy telefonon a +36305244344 számon van lehetősége. Ügyfélszolgálatunk címe: 1034 Budapest, Bécsi út 126-128. Kiscelli Irodaház I. emelet. A szóbeli panaszt azonnal meg kell vizsgálni, és szükség szerint orvosolni kell.

Ha az ügyfél a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, az intézmény a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul köteles jegyzőkönyvet felvenni, és annak egy másolati példányát személyesen közölt szóbeli panasz esetén helyben az ügyfélnek átadni, telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz esetén az ügyfélnek legkésőbb az érdemi válasszal egyidejűleg megküldeni (a panasz beérkezését követő 30 napon belül). A telefonon vagy elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panaszt az intézmény köteles egyedi azonosítószámmal ellátni.

Az írásbeli panaszt az intézmény a beérkezését követően harminc napon belül köteles írásban, érdemben megválaszolni és intézkedni annak közlése iránt. A panaszt elutasító álláspontját az intézmény indokolni köteles.

Az intézmény a panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát öt évig köteles megőrizni, és azt az ellenőrző hatóságoknak kérésükre bemutatni.

A panasz fogadására és a szóbeli panasz lehetőség szerinti azonnali kezelésére az intézmény minden munkatársa jogosult. A panasz beérkezése után – amennyiben írásban történő ügyintézés szükséges – a panaszt fogadó személy értesíti az intézményvezetőt, aki intézkedik a panasz kezeléséről vagy kijelöli a panasz kezeléséért felelős munkatársat. A kijelölt felelős beszámolási kötelezettséggel tartozik az intézményvezető felé a panasszal kapcsolatos ügyintézés minden fázisában.

Minden dokumentált panaszt, akár írásban, akár szóban érkezett, be kell vezetni a panaszkezelési nyilvántartásba. Felelős: a panaszt fogadó munkatárs.

Amennyiben Önnek észrevétele van szolgáltatásunk minőségével kapcsolatban, kérem, jelezze munkatársainknak, hogy a lehető legrövidebb időn belül megoldást találjunk problémájára.

 

Budapest, 2022. január 1.

Mészáros István
ügyvezető

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!
ÚJ jelentkezőink részére

AJÁNDÉK

Vegyen részt 2024-ben induló bármely szakmai képzésünkön és ajándékba adunk egy 30.000 Ft értékű Angol online nyelvi csomagot!

*Ajánlatunk 2024. január 1-től visszavonásig érvényes!