Vad Júlia

Vad Júlia

Az alábbi képzések oktatásában veszek részt:

Sminktetováló képzés – gyakorlati oktató

Vad Júlia – Sminktetováló oktató Baalbek Stúdió

Vad Júlia vagyok, sminktetováló, kozmetikus, oktató. A Baalbek Stúdióban sminktetoválásokat készítek, és 2012 óta vagyok a Baalbek Stúdió sminktetováló oktatója, ahol tanítom a permanent make up praktikáit, legújabb irányvonalait. Az utóbbi években a sminktetoválás vált a legkedvesebb szolgáltatásaim közé. Lehetőségem volt komoly szakmai fejlődésre ezen a területen és a benne rejlő óriási kreativitás és a szépítés melletti segítségnyújtás olyan utat nyitott számomra, amire mindig is vágytam. Egyik kedvenc területem a szemöldöktetoválás, ahol rengeteg lehetőség adott a sokféle technika alkalmazására, hogy szép, természetes, előnyös ívű szemöldökök készüljenek. Természetesen az ajkak és a szemhéj sem maradhat ki a nagyon natúr finom vonalaktól és színektől az erős, sminkelt hatásig.

A természetesség híve vagyok, de adott karakterű vendégnél sminkelt hatású, erőteljesebb tetoválásokat is készítek időnként. Boldog vagyok, hogy egy nagyon jó csapat aktív tagjaként foglalkozhatok számomra kedves vendégekkel és kolléganőimet támogatni tudom szakmai tudásuk bővítésében.

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!