Szakasits Edit

Szakasits Edit

Az alábbi képzések oktatásában veszek részt:

Kutyakozmetikus

Kutyakozmetikus mester

2009–ben végeztem a kutyakozmetikus képzést 97%-os eredménnyel. A tanfolyam befejeztével a kiemelkedő nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáknál folytathattam a szakma mélységeinek elsajátítását. A Mesterlevél megszerzése óta tanítok, számos hallgató került ki a kezeim közül, akik már sikeres kutyakozmetikusként dolgoznak itthon és külföldön. Rengeteg hazai és külföldi kiállításon, előadásokon, work-shopon, szemináriumon, továbbképzésen veszek részt, ahol a legnevesebb szakemberekkel tudom megosztani a tapasztalataimat. Igyekszem a legújabb trendeknek megfelelni, a legmodernebb technikákat elsajátítani. A Zöld Kutya Grooming a saját cégem, ezt irányítom és dolgozom benne megalakulása (2009) óta.

Oktatásban elért eredmények:
Több száz ember tanult a jegyzeteimből, és sokan tettek sikeres vizsgát közülük az elmúlt évek folyamán.

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!
ÚJ jelentkezőink részére

AJÁNDÉK

Vegyen részt 2024-ben induló bármely szakmai képzésünkön és ajándékba adunk egy 30.000 Ft értékű Angol online nyelvi csomagot!

*Ajánlatunk 2024. január 1-től visszavonásig érvényes!