Sok Csaba

Sok Csaba

Az alábbi képzések oktatásában veszek részt:

  • Sminkes és szempillaépítő

Sok Csaba – sminkmester

1996-ban, a George Brown College Egészségügyi Főiskola elvégezése után indult sminkes pályafutásom, amikor Torontóban Joan Blanchard sminkmesteri iskoláját is sikeresen befejeztem. Első állásom az Eatons Center Kozmetikai részlegén a Color Stúdió volt, ahol 1997-ben Princess Marcella Borghese kozmetikai cégének vezető sminkmestere fedezett fel, és felajánlotta a Borghese Cég Ontario Államának körzeti sminkmesteri állását. A Borghese cégnél hamarosan 1999-től nemzetközi sminkmester lettem, mely során feladatom volt a “Who wants to be the face of Borghese” címmel elnevezett nemzetközi kampány szakmai irányítása is. A kampány célja volt a Borghese cég nemzetközi arculatának kialakítása.
Ennek keretében képviseltem a Borghese Céget, olyan új piacokon való megjelenésében, mint Hong-Kong, Kína, Taiwan és az USA keleti és nyugati partján.
Időközben elvégeztem a Prada nemzetközi sminkmesterek részére tartott továbbképzését, melyet Christina Dupuis a Prada Ház vezető sminkoktatója tartott.

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!
ÚJ jelentkezőink részére

AJÁNDÉK

Vegyen részt 2024-ben induló bármely szakmai képzésünkön és ajándékba adunk egy 30.000 Ft értékű Angol online nyelvi csomagot!

*Ajánlatunk 2024. január 1-től visszavonásig érvényes!