Sok Csaba

Sok Csaba

Az alábbi képzések oktatásában veszek részt:

  • Sminkes és szempillaépítő

Sok Csaba – sminkmester

1996-ban, a George Brown College Egészségügyi Főiskola elvégezése után indult sminkes pályafutásom, amikor Torontóban Joan Blanchard sminkmesteri iskoláját is sikeresen befejeztem. Első állásom az Eatons Center Kozmetikai részlegén a Color Stúdió volt, ahol 1997-ben Princess Marcella Borghese kozmetikai cégének vezető sminkmestere fedezett fel, és felajánlotta a Borghese Cég Ontario Államának körzeti sminkmesteri állását. A Borghese cégnél hamarosan 1999-től nemzetközi sminkmester lettem, mely során feladatom volt a “Who wants to be the face of Borghese” címmel elnevezett nemzetközi kampány szakmai irányítása is. A kampány célja volt a Borghese cég nemzetközi arculatának kialakítása.
Ennek keretében képviseltem a Borghese Céget, olyan új piacokon való megjelenésében, mint Hong-Kong, Kína, Taiwan és az USA keleti és nyugati partján.
Időközben elvégeztem a Prada nemzetközi sminkmesterek részére tartott továbbképzését, melyet Christina Dupuis a Prada Ház vezető sminkoktatója tartott.

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!