Rózsa Melinda

Rózsa Melinda

Az alábbi képzések oktatásában veszek részt:

  • Gyógyszertári szakasszisztens

Betöltött tisztségek:

  • MESZK Gyógyszertári asszisztens országos tagozatvezető
  • MESZK vizsgabizottsági tagság – gyógyszertári asszisztens és szakasszisztens szakon, gyógyászati segédeszköz forgalmazó szak
  • Pest Megyei Kormányhivatal vizsgabizottsági elnök
  • Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság tagja
  • MKIK Felnőttképzési programszakértő

13 éve adom át a gyógyszertári hivatást és a hozzá tartozó szakmai tudásanyagot. Ezalatt az idő alatt tapasztalatom alapján az e-learningben végzett hallgatók jobban szerepelnek a vizsgán, melynek több oka is van:
-saját maguk oszthatják be idejüket, aktuális segédeszközt kapnak,
-kommunikációs lehetőség megvan több netes platformon is, és amit a hallgatóim szeretnek, hogy csökken az utazási költség, a családi és munkahelyi kötelezettségek és a tanulmányi feladatok jól összeegyeztethetőkké válnak.

Tapasztalatom szerint és az eddig általam oktatott hallgatók véleménye alapján azért tudnak jobban felkészülni e-learning típusú oktatás keretein belül, mert az oktatott tananyagot annyiszor tudja megismételni, ahányszor az egyéni igényeihez szükséges, szemben a tantermi oktatással. Az e-learning oktatásnál használt ppt, word és hanganyagot annyiszor játszhatja le és nézheti meg a hallgató, ahányszor azt igényli.

Rózsa Melinda az elmúlt évek alatt a hallgatói értékelés alapján: 10/9,5 pontot kapott az alábbiak alapján:
– felkészültség
– a tanfolyam anyagának bemutatása
– a foglalkozáson kívüli segítségnyújtási készség

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!