Rózsa Melinda

Rózsa Melinda

Az alábbi képzések oktatásában veszek részt:

  • Gyógyszertári szakasszisztens

Betöltött tisztségek:

  • MESZK Gyógyszertári asszisztens országos tagozatvezető
  • MESZK vizsgabizottsági tagság – gyógyszertári asszisztens és szakasszisztens szakon, gyógyászati segédeszköz forgalmazó szak
  • Pest Megyei Kormányhivatal vizsgabizottsági elnök
  • Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság tagja
  • MKIK Felnőttképzési programszakértő

13 éve adom át a gyógyszertári hivatást és a hozzá tartozó szakmai tudásanyagot. Ezalatt az idő alatt tapasztalatom alapján az e-learningben végzett hallgatók jobban szerepelnek a vizsgán, melynek több oka is van:
-saját maguk oszthatják be idejüket, aktuális segédeszközt kapnak,
-kommunikációs lehetőség megvan több netes platformon is, és amit a hallgatóim szeretnek, hogy csökken az utazási költség, a családi és munkahelyi kötelezettségek és a tanulmányi feladatok jól összeegyeztethetőkké válnak.

Tapasztalatom szerint és az eddig általam oktatott hallgatók véleménye alapján azért tudnak jobban felkészülni e-learning típusú oktatás keretein belül, mert az oktatott tananyagot annyiszor tudja megismételni, ahányszor az egyéni igényeihez szükséges, szemben a tantermi oktatással. Az e-learning oktatásnál használt ppt, word és hanganyagot annyiszor játszhatja le és nézheti meg a hallgató, ahányszor azt igényli.

Rózsa Melinda az elmúlt évek alatt a hallgatói értékelés alapján: 10/9,5 pontot kapott az alábbiak alapján:
– felkészültség
– a tanfolyam anyagának bemutatása
– a foglalkozáson kívüli segítségnyújtási készség

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!
ÚJ jelentkezőink részére

AJÁNDÉK

Vegyen részt 2024-ben induló bármely szakmai képzésünkön és ajándékba adunk egy 30.000 Ft értékű Angol online nyelvi csomagot!

*Ajánlatunk 2024. január 1-től visszavonásig érvényes!