Rózsa Attila

Rózsa Attila

Az alábbi képzések oktatásában veszek részt:

Vízkútfúró

Rózsa Attila – okl. bányamérnök, hidrogeológus, okl. vízkészlet-gazdálkodási szakmérnök

A miskolci Nehézipari Műszaki Egyetem Bányamérnöki Karán folytatott tanulmányaim 1986. évi befejezése óta hidrogeológiával, vízkészlet-gazdálkodással, vízbázisvédelemmel, vízkúttervezéssel foglalkozom. Dolgoztam kivitelező vállalatnál (VIKUV), tervező vállalatnál (Földmérő és Talajvizsgáló Vállalat), engedélyező hatóságnál (Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság), majd 1999 óta a PÓRUSVÍZ Mérnöki Iroda ügyvezetője, felelős tervezője vagyok.
Számos szakmai cikket írtam, melyek többsége a Hidrológiai Közlönyben jelent meg. A Magyar Vízkútfúrók Egyesületének elnöki tisztségét a 2016. év vége óta töltöm be. A tagsággal közös célunk a kútfúró szakma hírnevének öregbítése, a szakmai színvonal növelése, a tisztességes munkavégzés elterjesztése, a kontárok által végzett – nyugodtan kimondható: környezetszennyező – tevékenység visszaszorítása.

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!