Nyiri Ilona

Nyiri Ilona

Az alábbi képzések oktatásában veszek részt:

Regeneráló wellness szakember

Nyiri Ilona

Több évtizeden át dolgoztam a debreceni Kenézy Gyula Egyetemi Kórház, Reumatológia és Fizioterápiás osztályán, mint osztályvezető főnővér.
Munkám során, és jelenleg is foglalkozom felnőttoktatással és vizsgáztatással, ápoló, általános asszisztens, gyógyszertári asszisztens, gyógymasszőr szakképesítésekben.
A számomra legérdekesebb és legcsodálatosabb tantárgyakat tanítom: az emberi test anatómiáját és kórtanát.

Meggyőződésem, hogy a beteg ember lelkének ugyanúgy szüksége van a gyógyításra, mint a testének. Ez a feladat a gyógymasszőrök hivatásában nagyon jól ötvözhető. Ezért a felsorolt szakmák közül a masszőrök oktatása került hozzám a legközelebb, amely speciális és komplex felkészítést igényel.

Napjainkban a gyógymasszőrök képzése magas szinten folyik, és állandóan fejlődik. Nagy öröm számomra, ha tanítványaim sikeresek. Én és munkatársaim azon munkálkodunk, hogy hallgatóink közül a szakma legjobban felkészült mesterei kerüljenek ki.

Ilona az elmúlt évek alatt a hallgatói értékelés alapján: 10/9,8 pontot kapott az alábbiak alapján:

  • felkészültség
  • a tanfolyam anyagának bemutatása
  • a foglalkozáson kívüli segítségnyújtási készség

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!
ÚJ jelentkezőink részére

AJÁNDÉK

Vegyen részt 2024-ben induló bármely szakmai képzésünkön és ajándékba adunk egy 30.000 Ft értékű Angol online nyelvi csomagot!

*Ajánlatunk 2024. január 1-től visszavonásig érvényes!