Lichtenberger János

Lichtenberger János

Az alábbi képzések oktatásában veszek részt:

  • Testtetováló

Lichtenberger János – tetoválóművész
Multimédia fejlesztő

2010-ben ismerkedtem meg a tetováló géppel, hobbiszerűen kezdtem el foglalkozni a művészet ezen ágával. Majd elismert híres tetoválóktól vettem leckéket. 2015-től tetováló rendezvényeken vettem részt Németországban, ahol versenynyertes is lettem. Rengeteg tapasztalatra tettem szert és nemzetközi tetoválóktól is tanulhattam. 2017-től Rezidensként kezdtem dolgozni egy németországi tetováló szalonban, ahová azóta is folyamatosan járok, mint vendégtetováló. Már itt elkezdtem átadni tudásom a tanulni vágyóknak.

Jelenleg a lakóhelyemen 2019-ben megnyitott stúdiómban, valamint a németországi szalonban dolgozom. 2022-ben az elsők között megszereztem az államilag elismert minősített testtetováló szakképesítő vizsgát.

 

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!
ÚJ jelentkezőink részére

AJÁNDÉK

Vegyen részt 2024-ben induló bármely szakmai képzésünkön és ajándékba adunk egy 30.000 Ft értékű Angol online nyelvi csomagot!

*Ajánlatunk 2024. január 1-től visszavonásig érvényes!