Hanó Zsófia

Hanó Zsófia

Az alábbi képzések oktatásában veszek részt:

Kutyakozmetikus

Hanó Zsófia – kutyakozmetikus mester

Az állatok szeretetét a családi fészekből hoztam, hisz édesanyám az elsők között lett kutyakozmetikus. Már gyerekként is imádtam fésülgetni, szépítgetni a kutyáinkat, így számomra természetes, hogy 2006-ban belőlem is kutyakozmetikus lett.  9 év szakmai gyakorlat után sikeres mestervizsgát tettem 2015-ben. Azóta is számtalan előadáson, szemináriumon, továbbképzésen veszek részt, Igyekszem a legújabb trendekre odafigyelni, a legmodernebb technikákat elsajátítani.

Oktató cégünket 2005-ben alapítottuk, ahol én 2011-től foglalkozom kutyakozmetikus tanulókkal.  A kutyakozmetikus képzés alappillére, a gyakorlat. Ma a hétköznapokban könnyen kezelhető, ugyanakkor divatos kutyafrizurákat készítünk. Rendkívüli örömmel tölt el, hogy munkám során tanulóimnak átadhatok valamit magamból, vallom, hogy építeni csak szilárd alapokra lehet. 2014-től veszek részt a kutyakozmetikusok vizsgáztatásában is, így sok tapasztalatot szereztem az arra történő felkészítésben is.

Imádom az állatokat, így csak annyit tudok hozzá szólni:

„Olyan munkát válassz, amit nagyon szeretsz, hogy soha ne kelljen dolgoznod…”

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!