Gárdai Éva

Gárdai Éva

Az alábbi képzések oktatásában veszek részt:

Sminktetováló képzés – gyakorlati oktató

Gárdai Éva – kozmetikus mester

Gyakorlati oktató tanár, kozmetikus mester, egészségügyi szakkozmetikus, sminktetováló mester, vizsgabiztos és vizsga szakértő. 2008 óta foglalkozom felnőttképzéssel, 1996 óta sminktetoválok, hazánkban talán egyedülálló mennyiségű és minőségű sminktetováló tudással, melyet a legnagyobb nemzetközi mesterektől sajátítottam el. Tudásomat naprakészen tartom, hiszen évről évre folyamatosan tovább képzem magam, elsajátítva és a hazai piacra bevezetve a legújabb trendeket termékeket. Sminktetováló gépjeink, pigmentjeink a leghatékonyabb, legkorszerűbb, legszélesebb termékpaletták közé tartoznak az európai piacon. A sminktetováló oktatók között egyedülálló stylist, stílustanácsadó és színtanácsadó végzettségeimnek köszönhetően gyors és könnyű a tökéletes színek és a formák megválasztása.

Végzettségek: Nyugat-magyarországi Egyetem, gyakorlati oktató tanár, kozmetikus mester, SOTE egészségügyi szakkozmetikus, sminktetováló, orvosi és MHP tetováló mester, okleveles stylist, stílustanácsadó és színtanácsadó.

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!
ÚJ jelentkezőink részére

AJÁNDÉK

Vegyen részt 2024-ben induló bármely szakmai képzésünkön és ajándékba adunk egy 30.000 Ft értékű Angol online nyelvi csomagot!

*Ajánlatunk 2024. január 1-től visszavonásig érvényes!