Fábián Éva

Fábián Éva

Az alábbi képzések oktatásában veszek részt:

  • Sminkes és szempillaépítő

Fábián Éva – EvaFabian makeup Academy vezető oktatója, alapítója

Sminkes iskoláját 2006-ban alapította.
Végzettsége szerint kozmetikus, sminkmester, mesterfodrász, stylist és fotográfus.
Mesterfodrászként 7 évet aktív versenyzéssel töltött. Többszörös magyar bajnok, és 2 évig a Magyar Fodrász Válogatott keret tagja volt. A médiában 7 éven át különböző átváltoztatós műsorokban vezető sminkesként dolgozott. A VIVA tv ‘Randikommandó’ c. műsorában Zsidró Tamás mesterfodrász sminkes partnereként láthattad. A Viasat ‘Jól nézek ki!’ c. műsorában Lakatos Márkkal dolgozott, az RTL Klub ‘Stílusvadász’ c. műsorában a szerkesztő munkában is részt vett. A Tv2 ‘Trendmánia’ c. műsorában is dolgozott.
Ez idő alatt már az iskola is működött. Éva magáénak tudhat több magyar bajnoki címet, sminkesként is. Számtalan divatfotózás vezető sminkese.
A tudás átadása összetett feladat. Fontosnak tartja a naprakész oktatást, a trendek , technikák, textúrák ismeretét, a modulosan egymása épített feladatsorokat. Következetes és maximalista oktató, aminek eredményeként a végzett tanulók sikeresek a sminkes szakmában.

 

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!
ÚJ jelentkezőink részére

AJÁNDÉK

Vegyen részt 2024-ben induló bármely szakmai képzésünkön és ajándékba adunk egy 30.000 Ft értékű Angol online nyelvi csomagot!

*Ajánlatunk 2024. január 1-től visszavonásig érvényes!