Fábián Éva

Fábián Éva

Az alábbi képzések oktatásában veszek részt:

  • Sminkes és szempillaépítő

Fábián Éva – EvaFabian makeup Academy vezető oktatója, alapítója

Sminkes iskoláját 2006-ban alapította.
Végzettsége szerint kozmetikus, sminkmester, mesterfodrász, stylist és fotográfus.
Mesterfodrászként 7 évet aktív versenyzéssel töltött. Többszörös magyar bajnok, és 2 évig a Magyar Fodrász Válogatott keret tagja volt. A médiában 7 éven át különböző átváltoztatós műsorokban vezető sminkesként dolgozott. A VIVA tv ‘Randikommandó’ c. műsorában Zsidró Tamás mesterfodrász sminkes partnereként láthattad. A Viasat ‘Jól nézek ki!’ c. műsorában Lakatos Márkkal dolgozott, az RTL Klub ‘Stílusvadász’ c. műsorában a szerkesztő munkában is részt vett. A Tv2 ‘Trendmánia’ c. műsorában is dolgozott.
Ez idő alatt már az iskola is működött. Éva magáénak tudhat több magyar bajnoki címet, sminkesként is. Számtalan divatfotózás vezető sminkese.
A tudás átadása összetett feladat. Fontosnak tartja a naprakész oktatást, a trendek , technikák, textúrák ismeretét, a modulosan egymása épített feladatsorokat. Következetes és maximalista oktató, aminek eredményeként a végzett tanulók sikeresek a sminkes szakmában.

 

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!