Drofti Endre

Drofti Endre

Az alábbi képzések oktatásában veszek részt:

  • Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó

Drofti Endre

Villamosmérnök-mérnöktanár, Gépjárműdiagnosztikai szakmérnök, Híradástechnikai üzemmérnök, Hiradástechnika szakos mérnöktanár, Iskolai mentor, Szakvizsgázott pedagógus, közoktatásvezető.
1993 óta tanítok középiskolában. Az általam tanított tantárgyak: Gépjárműszerkezettan, Anyag és gyártásismeret, Autóelektronika, Elektronika, Elektrotechnika, Gépészet, Műszaki fizika, Fizika, Környezetvédelem, valamint autós és repülős szakképzéshez tartozó egyéb tantárgyak. Több mint 15 éve tanítok felnőttképzőkben (2007 Kapos Felnőttképző Kft,).  A tanított szakmák: Gumiabroncsgyártó, Gumiabroncs-javító és kerék-kiegyensúlyozó, Autószerelő, Villanyszerelő, Gépjárműmechatronikai technikus, valamint Autóelektronikai műszerész. A tanítványaim a felnőttképzőkben általában jó és jeles tanulmányi eredményekkel vizsgáznak.

A Gumiabroncsjavító és kerék-kiegyensúlyozó, valamint az Abroncsgyártó szakmát 15 évvel ezelőtt, a Hankook gyárban tett gyárlátogatásom után kezdtem oktatni. Ebből a szakmából én is OKJ-s Szakmai bizonyítványt szereztem. 10 éve járok vizsgáztatni vizsgaelnökként szakmai vizsgákra.

Célom a minőségi szakmai képzés megvalósítása.

Klára az elmúlt évek alatt a hallgatói értékelés alapján: 10/9,5 pontot kapott az alábbiak alapján:

  • felkészültség
  • a tanfolyam anyagának bemutatása
  • a foglalkozáson kívüli segítségnyújtási készség

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!