Drofti Endre

Drofti Endre

Az alábbi képzések oktatásában veszek részt:

  • Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó

Drofti Endre

Villamosmérnök-mérnöktanár, Gépjárműdiagnosztikai szakmérnök, Híradástechnikai üzemmérnök, Hiradástechnika szakos mérnöktanár, Iskolai mentor, Szakvizsgázott pedagógus, közoktatásvezető.
1993 óta tanítok középiskolában. Az általam tanított tantárgyak: Gépjárműszerkezettan, Anyag és gyártásismeret, Autóelektronika, Elektronika, Elektrotechnika, Gépészet, Műszaki fizika, Fizika, Környezetvédelem, valamint autós és repülős szakképzéshez tartozó egyéb tantárgyak. Több mint 15 éve tanítok felnőttképzőkben (2007 Kapos Felnőttképző Kft,).  A tanított szakmák: Gumiabroncsgyártó, Gumiabroncs-javító és kerék-kiegyensúlyozó, Autószerelő, Villanyszerelő, Gépjárműmechatronikai technikus, valamint Autóelektronikai műszerész. A tanítványaim a felnőttképzőkben általában jó és jeles tanulmányi eredményekkel vizsgáznak.

A Gumiabroncsjavító és kerék-kiegyensúlyozó, valamint az Abroncsgyártó szakmát 15 évvel ezelőtt, a Hankook gyárban tett gyárlátogatásom után kezdtem oktatni. Ebből a szakmából én is OKJ-s Szakmai bizonyítványt szereztem. 10 éve járok vizsgáztatni vizsgaelnökként szakmai vizsgákra.

Célom a minőségi szakmai képzés megvalósítása.

Klára az elmúlt évek alatt a hallgatói értékelés alapján: 10/9,5 pontot kapott az alábbiak alapján:

  • felkészültség
  • a tanfolyam anyagának bemutatása
  • a foglalkozáson kívüli segítségnyújtási készség

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!
ÚJ jelentkezőink részére

AJÁNDÉK

Vegyen részt 2024-ben induló bármely szakmai képzésünkön és ajándékba adunk egy 30.000 Ft értékű Angol online nyelvi csomagot!

*Ajánlatunk 2024. január 1-től visszavonásig érvényes!