Dr. Tornyi Katalin

Dr. Tornyi Katalin

Az alábbi képzések oktatásában veszek részt:

  • Kutya-fizioterapeuta

Ló-egészségügyi szakállatorvos, állatorvosi akupunktőr, kutya és ló osteo- és fizioterapeuta. A Dr. Tornyi Integrált Állatgyógyászat Egyéni Cég alapítója, tulajdonosa és holisztikus szemléletű állatorvosa vagyok. 2007 tavaszán szereztem meg summa cum laude minősítéssel állatorvos doktori diplomámat a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán, 2017-ben pedig az Állatorvos Tudományi Egyetemen a ló-egészségügyi szakállatorvosi diplomámat.

Az egyetem elvégzése után rövid ideig dolgoztam Magyarországon, majd 2009-ben Németországba költöztem azzal a céllal, hogy minél több szakmai tapasztalattal és új tudással hazatérve megalapíthassam saját, holisztikus szemléletű, integrált állatorvosi praxisom. 5 évig dolgoztam és éltem Németországban, ahol a Qi Academy-n elvégeztem az alap és haladó állatorvosi akupunktőr képzést, a Hagyományos Kínai Gyógynövényterápia képzést, a DIPO-nál pedig megszereztem mind a kutya, mind a ló osteo- és fizioterapeuta végzettséget. Mindezek mellett számos egyéb továbbképzésen vettem részt mind Németországban, mind Ausztriában, hogy speciális tudásomat bővítsem.

Hosszú, munkában, tanulásban és élményekben gazdag utam megtéve végül 2014. május 13.-án eljött a számomra várva várt nagy pillanat, és bejegyzésre került a saját cégem Magyarországon, útjára indulhatott a saját, hazai állatorvosi praxisom. Bővebben rólam, tanulmányaimról és eddigi szakmai életutamról a honlapomon (https://drtornyi.hu/rolunk) tudnak olvasni.

Oktatási anyaga: biomechanika, kutya-fizioterápia, kutyaelsősegély

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!
ÚJ jelentkezőink részére

AJÁNDÉK

Vegyen részt 2024-ben induló bármely szakmai képzésünkön és ajándékba adunk egy 30.000 Ft értékű Angol online nyelvi csomagot!

*Ajánlatunk 2024. január 1-től visszavonásig érvényes!