Dr. Tornyi Katalin

Dr. Tornyi Katalin

Az alábbi képzések oktatásában veszek részt:

  • Kutya-fizioterapeuta

Ló-egészségügyi szakállatorvos, állatorvosi akupunktőr, kutya és ló osteo- és fizioterapeuta. A Dr. Tornyi Integrált Állatgyógyászat Egyéni Cég alapítója, tulajdonosa és holisztikus szemléletű állatorvosa vagyok. 2007 tavaszán szereztem meg summa cum laude minősítéssel állatorvos doktori diplomámat a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán, 2017-ben pedig az Állatorvos Tudományi Egyetemen a ló-egészségügyi szakállatorvosi diplomámat.

Az egyetem elvégzése után rövid ideig dolgoztam Magyarországon, majd 2009-ben Németországba költöztem azzal a céllal, hogy minél több szakmai tapasztalattal és új tudással hazatérve megalapíthassam saját, holisztikus szemléletű, integrált állatorvosi praxisom. 5 évig dolgoztam és éltem Németországban, ahol a Qi Academy-n elvégeztem az alap és haladó állatorvosi akupunktőr képzést, a Hagyományos Kínai Gyógynövényterápia képzést, a DIPO-nál pedig megszereztem mind a kutya, mind a ló osteo- és fizioterapeuta végzettséget. Mindezek mellett számos egyéb továbbképzésen vettem részt mind Németországban, mind Ausztriában, hogy speciális tudásomat bővítsem.

Hosszú, munkában, tanulásban és élményekben gazdag utam megtéve végül 2014. május 13.-án eljött a számomra várva várt nagy pillanat, és bejegyzésre került a saját cégem Magyarországon, útjára indulhatott a saját, hazai állatorvosi praxisom. Bővebben rólam, tanulmányaimról és eddigi szakmai életutamról a honlapomon (https://drtornyi.hu/rolunk) tudnak olvasni.

Oktatási anyaga: biomechanika, kutya-fizioterápia, kutyaelsősegély

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!