Dr. Fodor Kinga

Dr. Fodor Kinga

Az alábbi képzések oktatásában veszek részt:

  • Kutya-fizioterapeuta

Ph.D. állatorvos, tanszékvezető egyetemi docens, az Állatorvostudományi Egyetem oktatója. Szakterülete a takarmányozástan, a kisállatdietetika és a szakmai állatvédelem. Ellátja több állatmenhely, állatkereskedés, állattenyészet és állatház állategészségügyi szakmai felügyeletét is egyben. Rendszeresen tart továbbképző előadásokat a hazai társegyetemeken, továbbá a Magyar Állatorvosi Kamara, és a Magyar Orvosi Kamara, és több Oktatási Centrum szakképzésein, rendezvényein. Az hazai állatorvosi asszisztensképzés egyik vezető oktatója. Az Állatorvostudományi Egyetemen az „állatvédelem” című tantárgy kidolgozója és tantárgyfelelőse. TV- és rádióműsorok, valamint állatos rendezvények rendszeresen meghívott előadója, szakértője. A “Mit egyen a kutyám, macskám, kisállatom” c. nagysikerű könyvek szerzője. 2018-ban a Magyar Állatorvosi Kamara az év állatvédő állatorvos kitüntetésben részesítette

Oktatási anyaga: állatvédelem, takarmányozástan

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!
ÚJ jelentkezőink részére

AJÁNDÉK

Vegyen részt 2024-ben induló bármely szakmai képzésünkön és ajándékba adunk egy 30.000 Ft értékű Angol online nyelvi csomagot!

*Ajánlatunk 2024. január 1-től visszavonásig érvényes!