Dr. Bittó Renáta

Dr. Bittó Renáta

Az alábbi képzések oktatásában veszek részt:

  • Coach Life

kommunikációs-és arculatépítő specialista

MOTTÓM: „Amint kint, úgy bent; amint bent, úgy kint”
KÜLDETÉSEM, hogy a hozzám fordulóknak segítsek felismerni és minél könnyedebb, örömtelibb módon kibontakoztatni az egyéniségüket, a Bennük rejlő egységet, a külső belső harmóniát, amivel már eleve rendelkeznek.
VÍZIÓM: Életünket, mindennapi kapcsolódásainkat teljesebbé, emelkedettebbé tudjuk tenni, ha rendelkezésre állnak a megfelelő, támogató eszközök hozzá.

KI IS VAGYOK ÉN?
A folyamatos ön és továbbképzés elkötelezett híve vagyok, így jogi alapvégzettségem mellett – az évek során – számos kapcsolódó szakterület ismeretanyagát (lásd. 2008- protokoll- és rendezvényszervező, 2012- coach, mediátor, 2022- szín és stílustanácsadó) sajátítottam el.

Az általam ilyen módon megszerzett komplex tudást ötvözöm a piaci, valamint a közszférában szerzett munkatapasztalataimmal. A belső és külső egységünk megtalálásához integrált módszereket veszek igénybe a szakmai tapasztalataimon kívül, így elsősorban kommunikációs és coaching eszközöket használok, az egyéni megjelenéskultúra magasabb szintre emeléséhez pedig színkendőzést, testalkat elemzést végzek, a különböző alternatív technikákkal történő megerősítések mellett. Kiemelt jelentőséget tulajdonítok annak, hogy hozzásegítsem a hallgatóim, illetve a tréningjeimen részt vevő érdeklődőket a naprakész, és a mindennapokban használható, valamint hasznosítható ismeretekhez. A legjobb befektetésünk, mi magunk vagyunk. A személyes márkaépítés a kulcsa bármely életterület felvirágoztatásának, amelyhez csupán a nyitottságodra és a tenni akarásodra van szükség. A többi az én dolgom… Velem tartasz az úton/utadon?

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!