Dr. Bittó Renáta

Dr. Bittó Renáta

Az alábbi képzések oktatásában veszek részt:

  • Coach Life

kommunikációs-és arculatépítő specialista

MOTTÓM: „Amint kint, úgy bent; amint bent, úgy kint”
KÜLDETÉSEM, hogy a hozzám fordulóknak segítsek felismerni és minél könnyedebb, örömtelibb módon kibontakoztatni az egyéniségüket, a Bennük rejlő egységet, a külső belső harmóniát, amivel már eleve rendelkeznek.
VÍZIÓM: Életünket, mindennapi kapcsolódásainkat teljesebbé, emelkedettebbé tudjuk tenni, ha rendelkezésre állnak a megfelelő, támogató eszközök hozzá.

KI IS VAGYOK ÉN?
A folyamatos ön és továbbképzés elkötelezett híve vagyok, így jogi alapvégzettségem mellett – az évek során – számos kapcsolódó szakterület ismeretanyagát (lásd. 2008- protokoll- és rendezvényszervező, 2012- coach, mediátor, 2022- szín és stílustanácsadó) sajátítottam el.

Az általam ilyen módon megszerzett komplex tudást ötvözöm a piaci, valamint a közszférában szerzett munkatapasztalataimmal. A belső és külső egységünk megtalálásához integrált módszereket veszek igénybe a szakmai tapasztalataimon kívül, így elsősorban kommunikációs és coaching eszközöket használok, az egyéni megjelenéskultúra magasabb szintre emeléséhez pedig színkendőzést, testalkat elemzést végzek, a különböző alternatív technikákkal történő megerősítések mellett. Kiemelt jelentőséget tulajdonítok annak, hogy hozzásegítsem a hallgatóim, illetve a tréningjeimen részt vevő érdeklődőket a naprakész, és a mindennapokban használható, valamint hasznosítható ismeretekhez. A legjobb befektetésünk, mi magunk vagyunk. A személyes márkaépítés a kulcsa bármely életterület felvirágoztatásának, amelyhez csupán a nyitottságodra és a tenni akarásodra van szükség. A többi az én dolgom… Velem tartasz az úton/utadon?

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!
ÚJ jelentkezőink részére

AJÁNDÉK

Vegyen részt 2024-ben induló bármely szakmai képzésünkön és ajándékba adunk egy 30.000 Ft értékű Angol online nyelvi csomagot!

*Ajánlatunk 2024. január 1-től visszavonásig érvényes!