Bereczki Mária

bereczki-maria

Az alábbi képzések oktatásában veszek részt:

Hivatásszerűen öt éve foglalkozom kisgyermekneveléssel, de szinte egész életemben különböző korú gyerekekkel foglalkoztam. Eredeti képzettségem szerint történelem-szlovák szakos tanár vagyok. Rövid tanítás után viszonylag hosszú ideig saját – ma már kamaszkorú – gyermekeim nevelése volt a fő feladatom, eközben férjem külföldi munkája miatt több évet Olaszországban töltöttem, ahol szervezője voltam az ottani magyar közösség gyerekprogramjainak, illetve megismertem az olasz óvodai és iskolai rendszert. Hazatérve a Szabó Magda Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskola alapítványának lettem kurátora, tanulmányi versenyeket szerveztem, majd a kisgyermeknevelői végzettség megszerzése után az intézmény (bölcsőde, óvoda, iskola) bölcsődéjében kezdtem el dolgozni, idővel annak vezetője lettem. Az alapítványi munkát ezzel párhuzamosan folytatom. Régóta érdekel a bármilyen aspektusból (nyelvi, kulturális téren vagy a készségek tekintetében) az átlagtól eltérő gyermekek intézményi integrációjának, nevelésének kérdése. E témakörben többféle képzésen, tanfolyamon vettem részt. Jelenleg a BHRG alapítványnál mozgásterápiát tanulok, melynek egyik fő célja az eltérő fejlődés mihamarabbi felismerése. Harmadik éve tanítok a 2007Kapos Felnőttképző Központ Kft. kisgyermekgondozó-nevelő képzésén. Részt veszek a tananyag megújításában.

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!
ÚJ jelentkezőink részére

AJÁNDÉK

Vegyen részt 2024-ben induló bármely szakmai képzésünkön és ajándékba adunk egy 30.000 Ft értékű Angol online nyelvi csomagot!

*Ajánlatunk 2024. január 1-től visszavonásig érvényes!