Barkó Judit

Barkó Judit

Az alábbi képzések oktatásában veszek részt:

Regeneráló wellness szakember

Barkó Judit

20 éve foglalkozom gyógymasszázsal. Hiszek a masszázs élettanra gyakorolt pozitív hatásában. Szeretném, hogy minél több emberhez eljusson, így 2008 óta gyógymasszőr oktatóként és a szakmai vizsgabizottság tagjaként is tevékenykedem. Ez a tevékenység nagy örömmel tölt el, tudásomat, így átadhatom tanítványaimnak is. A gyakorlati órák vidám, családias környezetben zajlanak, de mindig szem előtt tartva a követelmény rendszert és nem elfelejtve, hogy miért is járunk ide… Számos masszázsformát elsajátítottam, többek között: a wellnes masszázsokat, de a reflexológia területén is képeztem magam. Az utóbbi években is tovább fejlesztettem a tudásomat sportmasszőr és kinezio-tape therapeuta képesítést szereztem.

2008 óta folyamatosan oktatom és vizsgáztatom a 2007 Kapos Felnőttképző Központ Kft. által szervezett gyógymasszőr képzésben induló tanulókat, Nyíregyházán és Debrecenben is. Nagyon jó eredménnyel végeznek és pozitív visszajelzéseket kapunk a munkáltatók részéről. Nagy örömmel tölt el mikor tanulóik vissza köszönnek a szállodák folyosóin. A magas színvonalú képzésnek köszönhetően számos tanulót segítettünk munkahelyhez.

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!