Gulyásné Mári Mónika

Gulyásné Mári Mónika

Az alábbi képzések oktatásában veszek részt:

Pedagógiai munkatárs (Gyógypedagógiai asszisztens)

Gulyásné Mári Mónika

A Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskolán nagy gyógypedagógiai elődjeinktől sajátíthattam el a segítő szemléletmódot, a módszertant, tantárgypedagógiákat, a fogyatékkal élőkhöz való empatikus hozzáállást. Pályakezdőként a kőbányai logopédiai „műhelyben” szereztem gyakorlatot a sajátos nevelési igényű, beszédfogyatékos gyermekek integrált oktatásában.
Közoktatási vezetői diplomámat munkaközösség vezetőként, jelenleg szintvezetőként hasznosítom, ami innovatív szervezetfejlesztésben, az együttműködő szervezeti kultúra kialakításában, a kollégák munkájának szakmai irányításában realizálódik. A felnőttoktatásban is jól működik az asszertív kommunikációs képességem, nyitottságom, folyamatosan bővülő infokommunikációs tudásom.
A szakszolgálatok működését alapellátó logopédusként belülről tapasztaltam, az egységes gyógypedagógiai módszertani intézetek munkáját szakértői bizottságban dolgozó szakértőként segítem.
A pedagógus életpálya modellben mesterpedagógusként működöm közre az egyetemi hallgatók gyakorlati képzésében, gyakorlatvezető tanárként, illetve a gyakorlatok koordinátoraként.

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezem a különböző életkorú fogyatékos gyermekek és felnőttek terápiás fejlesztésében, családjaik megsegítésében, mely tapasztalatokat elméleti és gyakorlati oldalról is próbálom átadni a felnőttképzésben résztvevő leendő kollégáknak.

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!
ÚJ jelentkezőink részére

AJÁNDÉK

Vegyen részt 2024-ben induló bármely szakmai képzésünkön és ajándékba adunk egy 30.000 Ft értékű Angol online nyelvi csomagot!

*Ajánlatunk 2024. január 1-től visszavonásig érvényes!