kutya-fizioterapeuta
kutya-fizioterapeuta

Kutya-fizioterapeuta szakmai képzés – Győr

Győr

Helyszín

Győr
 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

Szervező

Orovecz Tamás
Phone
+36-70-255-2885
Email
tamas@2007kapos.hu

Jelentkezési határidő

2024 05 31

Date

2024 08 31 - 2025 10 31

Ár

1.190.000 Ft
Leírás

Tájékozódjon képzési lehetőségeiről és szerezzen azonnal hasznosítható szakmai tudást!

Jelentkezés és képzési díj

A jelentkezés feltétele a regisztrációs díj befizetése, melynek mértéke 50.000 Ft (Ez az összeg jóváírásra kerül a képzés árából.) A befizetés részleteiről e-mailben tájékoztatjuk az online jelentkezés elküldését követően.

Szakmai képzésünkre MOST KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS is kérhető!

 

A képzésre vonatkozó általános adatok

 • Azonosító: PK 08415002
 • Nyilvántartásba vételi szám/Engedélyszám: B/2021/000770, E/2021/000065
 • A képzés jellege: Programkövetelmény alapján szervezhető szakmai képzés, mellyel kutya-fizioterapeuta szakképesítés szerezhető.
 • A képzés időtartama: 14 hónap
 • Részletfizetési lehetőség: 10 havi részletben önerőből

Beosztás

 • csoportos képzés (10 alkalommal havonta szombat és vasárnap 9:00-17:00 Budapesten, Kaposváron)
 • gyakorlat 10 nap előre egyeztetett időpontban
 • online oktatás
 • e-learning támogatással

A képzés megkezdésének feltételei

 • végzettség: középfokú iskolai végzettség (érettségi)
 • életkor: betöltött 18. életév
 • igazolás(ok) típusa: egészségügyi alkalmasság
  A foglalkozás-egészségügyi szakellátó helyek jegyzéke ide kattintva tekinthető meg.

A szakképesítéssel ellátható legjellemzőbb munkakör, tevékenység rövid ismertetése

A kutya-fizioterapeuta kutyák mozgásszervi, és bénulással járó idegrendszeri megbetegedései rehabilitációjában nyújt segítséget. Munkáját önállóan elkészített terápiás terv szerint hajtja végre. A terápiás terv alapját minden esetben állatorvosi diagnózis adja. A szakmai képzés során megszerzett tudása alapján érti a mozgásszervi betegségre vonatkozó állatorvosi diagnózist. Anatómiai ismeretei segítségével meghatározza a rehabilitációba bevonni kívánt területeket és megtervezi a mozgásterápiát. Fizioterápiás szakmai ismeretei alapján egyszerű, engedély nélkül kapható elektroterápiás készüléket, az ún. TENS készüléket, valamint terápiás ultrahang készüléket szakszerűen használ. Szükség esetén hidroterápiát is alkalmaz. Klinikai ismeretei segítségével felismeri azokat a helyzeteket állapotromlás, fájdalom növekedése , amelyek megoldása meghaladja a kutyafizioterapeuta kompetenciáját, és állatorvoshoz visszautalja a kutyát. Az állatvédelemről szóló törvényt mindenkor szem előtt tartja, az abban foglaltakat munkája során következetesen betartja. Ha a törvény rendelkezései szempontjából az állattartásban problémát észlel, azt a kezelő állatorvossal közli.

Szakmai képzésünkkel államilag elismert bizonyítványt szerezhet! Bízzon meg minket felkészítésével!

 

Lépjen kapcsolatba velünk!

Töltse le részletes tájékoztatónkat, vagy forduljon bizalommal a képzés szervezőjéhez!
Képzési tájékoztató letöltése

Név: Orovecz Tamás | E-mail: tamas@2007kapos.hu | Mobil: +36-70-255-2885
A személyes ügyfélszolgálat a választott képzés szervezőjével előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Jelentkezzen online és vegyen részt a 2007 Kapos kutya-fizioterapeuta szakmai képzésén!

Oktatók

 • Bencze-Kovács Ágnes
  Bencze-Kovács Ágnes

  2014-ben végeztem a Magyar Kisállat Fizioterápiás Társaság éves kutya-fizioterapeuta képzésén.

  A sikeres záróvizsgát követően Kőbányán kezdtem dolgozni.

  Ma a Chiruvet Állatorvosi Szakrendelő Rehabilitációs Központját vezetem.

  2016 óta vagyok a nemzetközi IAVRPT (International Association for Veterinary Rehabilitation and Physical Therapy) egyesületének tagja.

  Fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést, melyet magam részéről hazai és nemzetközi továbbképzéseken teszek meg.

  2018-tól vettem részt felnőttképzésben, kutya-fizioterapeuták gyakorlati oktatójaként.

  Oktatási anyaga: kutya-fizioterápia

 • Dr. Bittó Renáta
  Dr. Bittó Renáta

  kommunikációs-és arculatépítő specialista

  MOTTÓM: „Amint kint, úgy bent; amint bent, úgy kint”
  KÜLDETÉSEM, hogy a hozzám fordulóknak segítsek felismerni és minél könnyedebb, örömtelibb módon kibontakoztatni az egyéniségüket, a Bennük rejlő egységet, a külső belső harmóniát, amivel már eleve rendelkeznek.
  VÍZIÓM: Életünket, mindennapi kapcsolódásainkat teljesebbé, emelkedettebbé tudjuk tenni, ha rendelkezésre állnak a megfelelő, támogató eszközök hozzá.

  KI IS VAGYOK ÉN?
  A folyamatos ön és továbbképzés elkötelezett híve vagyok, így jogi alapvégzettségem mellett – az évek során – számos kapcsolódó szakterület ismeretanyagát (lásd. 2008- protokoll- és rendezvényszervező, 2012- coach, mediátor, 2022- szín és stílustanácsadó) sajátítottam el.

  Az általam ilyen módon megszerzett komplex tudást ötvözöm a piaci, valamint a közszférában szerzett munkatapasztalataimmal. A belső és külső egységünk megtalálásához integrált módszereket veszek igénybe a szakmai tapasztalataimon kívül, így elsősorban kommunikációs és coaching eszközöket használok, az egyéni megjelenéskultúra magasabb szintre emeléséhez pedig színkendőzést, testalkat elemzést végzek, a különböző alternatív technikákkal történő megerősítések mellett. Kiemelt jelentőséget tulajdonítok annak, hogy hozzásegítsem a hallgatóim, illetve a tréningjeimen részt vevő érdeklődőket a naprakész, és a mindennapokban használható, valamint hasznosítható ismeretekhez. A legjobb befektetésünk, mi magunk vagyunk. A személyes márkaépítés a kulcsa bármely életterület felvirágoztatásának, amelyhez csupán a nyitottságodra és a tenni akarásodra van szükség. A többi az én dolgom… Velem tartasz az úton/utadon?

 • Dr. Fodor Kinga
  Dr. Fodor Kinga

  Ph.D. állatorvos, tanszékvezető egyetemi docens, az Állatorvostudományi Egyetem oktatója. Szakterülete a takarmányozástan, a kisállatdietetika és a szakmai állatvédelem. Ellátja több állatmenhely, állatkereskedés, állattenyészet és állatház állategészségügyi szakmai felügyeletét is egyben. Rendszeresen tart továbbképző előadásokat a hazai társegyetemeken, továbbá a Magyar Állatorvosi Kamara, és a Magyar Orvosi Kamara, és több Oktatási Centrum szakképzésein, rendezvényein. Az hazai állatorvosi asszisztensképzés egyik vezető oktatója. Az Állatorvostudományi Egyetemen az „állatvédelem” című tantárgy kidolgozója és tantárgyfelelőse. TV- és rádióműsorok, valamint állatos rendezvények rendszeresen meghívott előadója, szakértője. A “Mit egyen a kutyám, macskám, kisállatom” c. nagysikerű könyvek szerzője. 2018-ban a Magyar Állatorvosi Kamara az év állatvédő állatorvos kitüntetésben részesítette

  Oktatási anyaga: állatvédelem, takarmányozástan

 • Dr. Kizman András
  Dr. Kizman András

  2008-ban szereztem állatorvosi diplomát. 2012 óta vagyok tagja a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesültnek. Pályám kezdete óta főként ortopédiai, neurológiai és sebészeti diagnosztikával, valamint ortopédiai neurológiai és lágyszervi sebészettel foglalkoztam, de 2017 óta kizárólag ezen területeken dolgozom előjegyzés alapján. Az utóbbi években kibővítettem ismereteimet plasztikai és rekonstrukciós sebészeti technikákkal, melyeket főként az onkológiai sebészet terén alkalmazok.

  Oktatási anyaga: ortopédia

 • Dr. Petneházy Örs
  Dr. Petneházy Örs

  Egyetemi tanulmányait követően a budapesti Állatorvos-tudományi Egyetemen dolgozott, állatorvosi anatómiát, tájanatómiát oktatott, magyar, angol és német nyelven. 2005 óta dolgozik a Kaposvári Egyetem Diagnosztikai és Onkoradiológiai Intézetében, mint kutató állatorvos, a humán preklinikai állatkísérletek aktív résztvevőjeként. A képalkotó vizsgálatokkal végzett kisállat-diagnosztikában szerzett gyakorlatot. A Kaposvári Egyetemen szerezte PhD fokozatát a különböző genotípusú pulykák keringési rendszerének invazív és nem invazív kísérleti vizsgálatával. Jelenleg a University of Alaska Fairbanks oktatója, mint assistant professor of veterinary anatomy and diagnostic imaging

  Oktatási anyaga: anatómia

 • Dr. Tornyi Katalin
  Dr. Tornyi Katalin

  Ló-egészségügyi szakállatorvos, állatorvosi akupunktőr, kutya és ló osteo- és fizioterapeuta. A Dr. Tornyi Integrált Állatgyógyászat Egyéni Cég alapítója, tulajdonosa és holisztikus szemléletű állatorvosa vagyok. 2007 tavaszán szereztem meg summa cum laude minősítéssel állatorvos doktori diplomámat a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán, 2017-ben pedig az Állatorvos Tudományi Egyetemen a ló-egészségügyi szakállatorvosi diplomámat.

  Az egyetem elvégzése után rövid ideig dolgoztam Magyarországon, majd 2009-ben Németországba költöztem azzal a céllal, hogy minél több szakmai tapasztalattal és új tudással hazatérve megalapíthassam saját, holisztikus szemléletű, integrált állatorvosi praxisom. 5 évig dolgoztam és éltem Németországban, ahol a Qi Academy-n elvégeztem az alap és haladó állatorvosi akupunktőr képzést, a Hagyományos Kínai Gyógynövényterápia képzést, a DIPO-nál pedig megszereztem mind a kutya, mind a ló osteo- és fizioterapeuta végzettséget. Mindezek mellett számos egyéb továbbképzésen vettem részt mind Németországban, mind Ausztriában, hogy speciális tudásomat bővítsem.

  Hosszú, munkában, tanulásban és élményekben gazdag utam megtéve végül 2014. május 13.-án eljött a számomra várva várt nagy pillanat, és bejegyzésre került a saját cégem Magyarországon, útjára indulhatott a saját, hazai állatorvosi praxisom. Bővebben rólam, tanulmányaimról és eddigi szakmai életutamról a honlapomon (https://drtornyi.hu/rolunk) tudnak olvasni.

  Oktatási anyaga: biomechanika, kutya-fizioterápia, kutyaelsősegély

Szervező

Orovecz Tamás
Phone
+36-70-255-2885
Email
tamas@2007kapos.hu

Jelentkezési határidő

2024 05 31

Date

2024 08 31 - 2025 10 31

Ár

1.190.000 Ft
 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

Miért minket válasszon?

Tapasztalat

Több mint 15 év tapasztalat az ország egyik legjelentősebb felnőttoktatással foglalkozó cégeként.

Szervezés

Képzések szervezése, lebonyolítása egyéni érdeklődők, intézmények, kistérségek részére egyaránt.

Szakmai oktatók

A választott képzéseinken részt vevők, szakmailag elismert oktatóktól sajátíthatják el a szükséges tudásanyagot.

Rugalmas képzés

Képzéseink munka mellett is teljesíthető megoldást kínálnak a tanulni vágyók részére.

Képzéskínálat

A piaci igényekhez igazodó és folyamatosan bővülő képzéskínálattal várjuk a jelentkezőket.

Tanulóink mondták

Adrienn Czeferner
Adrienn Czeferner
2024-05-03
Kreitzer Róbert
Kreitzer Róbert
2024-05-01
Szilvia Pap
Szilvia Pap
2024-04-23
Judit Nagy
Judit Nagy
2024-04-08
Köszönöm a segítőkészseget, rugalmasságot!
Andrea Freidl
Andrea Freidl
2024-04-08
Éva Benkő-Kiss
Éva Benkő-Kiss
2024-04-06
Anna Sági
Anna Sági
2024-03-27
Veronika Guttmann
Veronika Guttmann
2024-03-26
Gyógypedagógiai asszisztens tanfolyamot végeztem. Nagyon elégedett vagyok. Nagyon kedves, lelkiismeretes , segítőkész és rugalmas volt a felkészítő tanárunk.
Alex papuja
Alex papuja
2024-03-26
Vera Eszter Csizmadia
Vera Eszter Csizmadia
2024-03-08
A napokban végeztem ápolási asszisztensként mindennel elégedett voltam.Minden tájékoztatást megkaptam mindig . Csakis ajánlani tudom Mindenkinek.Remélem tanulhatok még a 2007 Kapos Kft.-nél.

Legyen Ön is naprakész! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha Önt is érdeklik legújabb képzéseink, csoport indulásaink, valamint aktuális kedvezményeink, iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön időben ajánlatainkról!

Azonnali érdeklődés

Érdeklődési űrlap (#15)
Képzés: Kutya-fizioterapeuta szakmai képzés – Győr

Online jelentkezés

Jelentkezés
1 190 000 Ft

1 Ticket selected.

Az összes férőhely betelt. Ha szeretne értesítést kapni amint új képzést indítunk, kattintson az "Érdeklődés" gombra!