Tájékozódjon képzési lehetőségeiről és szerezzen azonnal hasznosítható szakmai tudást!
Jelentkezés és képzési díj
A jelentkezés feltétele a regisztrációs díj befizetése, melynek mértéke 30.000 Ft (Ez az összeg jóváírásra kerül a képzés árából.) A befizetés részleteiről e-mailben tájékoztatjuk az online jelentkezés elküldését követően.
Szakmai képzésünkre MOST KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS is kérhető!
A képzés árából MOST 10.000 Ft kedvezményt adunk azok számára akik, szeptember 30-ig elküldik jelentkezésüket. A kedvezmény kuponkód formájában érvényesíthető a jelentkezési adatlap kitöltésekor. Kuponkód: KAPOS10
A képzésre vonatkozó általános adatok
- Azonosító: PK 10133006
- Nyilvántartásba vételi szám/Engedélyszám: B/2021/000770, E/2021/000065
- A képzés jellege: Programkövetelmény alapján szervezhető szakmai képzés, mellyel falusi vendéglátó szakképesítés szerezhető.
- Beosztás: csoportos képzés önálló gyakorlattal – 6 oktatással Budapesten – e-learning támogatással
- A képzés időtartama: 5 hónap
- Részletfizetési lehetőség
Képzési formák
- Tantermi (kihelyezett): megfelelő jelentkezői létszám esetén, vállaljuk a képzés adott helyszínen való lebonyolítását
- Online: a képzést akár online formában is teljesítheti az ország bármely településéről
A képzés megkezdésének feltételei
- végzettség: alapfokú iskolai végzettség (8 általános)
- életkor: betöltött 18. életév
- igazolás(ok) típusa: egészségügyi alkalmasság
A foglalkozás-egészségügyi szakellátó helyek jegyzéke ide kattintva tekinthető meg.
A szakképesítéssel ellátható legjellemzőbb munkakör, tevékenység rövid ismertetése
A falusi vendéglátó feladatai szerteágazóak, üzleti döntéseket hoz, partnerekkel, vendégekkel, munkatársakkal együttműködik. Biztosítja a vendéglátóhely operatív működését. Tudatos szakemberként tervezi meg munkáját, készletgazdálkodást végez, számításaihoz szoftvereket használ. Fogadja és kezeli a megrendeléseket, visszaigazol, tájékoztat, fizetési módokra javaslatot tesz, amelyek sokfélék lehetnek, készpénz, SZÉP kártyák, átutalás, online fizetés is. A falusi vendéglátó a saját gazdaságában élelmiszer előállító kistermelői tevékenységet végezhet. A falusi vendéglátóhelyen saját illetve a helyi termékekből is álló vendéglátást folytathat. A vendégek részére programokat ajánl, igény szerint szervez, marketing tevékenységet végez, valamint a vendéglátóhellyel kapcsolatos gazdálkodási és pénzügyi feladatokat is kézben tartja. Ellátja a vendéglátóhely karbantartási feladatait, ügyel a környezetre, és a logisztikai feladatokat is megoldja, biztosítja a takarítási folyamatokat. Szakszerűen üzemelteti a munkaeszközöket, gépeket, berendezéseket, szerszámokat. Betartja a munka és balesetvédelmi, tűz és környezetvédelmi előírásokat. Tervezi és szervezi a munkatársak munkáját, értékeli, és motiválja dolgozóit. Kapcsolatot tart más szolgáltatókkal, valamint az értékesítésbe bekapcsolódó utazásszervezőkkel. A vendéglátóhellyel kapcsolatos adminisztrációs tevékenységeket precízen, folyamatosan elvégzi.
Szakmai képzésünkkel államilag elismert bizonyítványt szerezhet! Bízzon meg minket felkészítésével!
Lépjen kapcsolatban velünk!
Töltse le részletes tájékoztatónkat, vagy forduljon bizalommal a képzés szervezőjéhez!
Képzési tájékoztató letöltése
Név: Hargitai Éva | E-mail: hargitaieva@2007kapos.hu | Mobil: +36-30-424-3704
A személyes ügyfélszolgálat a választott képzés szervezőjével előre egyeztetett időpontban lehetséges.