Tájékozódjon képzési lehetőségeiről és szerezzen azonnal hasznosítható szakmai tudást!
Jelentkezés és képzési díj
A jelentkezés feltétele a regisztrációs díj befizetése, melynek mértéke 30.000 Ft (Ez az összeg jóváírásra kerül a képzés árából.) A befizetés részleteiről e-mailben tájékoztatjuk az online jelentkezés elküldését követően.
Szakmai képzésünkre MOST KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS is kérhető!
A képzésre vonatkozó általános adatok
- Azonosító: PK 04163011
- Nyilvántartásba vételi szám/Engedélyszám: B/2021/000770, E/2021/000065
- A képzés jellege: Programkövetelmény alapján szervezhető szakmai képzés, mellyel élelmiszer-eladó szakképesítés szerezhető.
- Beosztás: csoportos képzés önálló gyakorlattal – 3 oktatással Budapesten – e-learning támogatással
- A képzés időtartama: 3 hónap
- Részletfizetési lehetőség
Képzési formák
- Tantermi (kihelyezett): megfelelő jelentkezői létszám esetén, vállaljuk a képzés adott helyszínen való lebonyolítását
- Online: a képzést akár online formában is teljesítheti az ország bármely településéről
A képzés megkezdésének feltételei
- végzettség: alapfokú iskolai végzettség (8 általános)
- életkor: betöltött 18. életév
- igazolás(ok) típusa: egészségügyi alkalmasság
A foglalkozás-egészségügyi szakellátó helyek jegyzéke ide kattintva tekinthető meg.
Szakmai követelmények
- Kereskedelmi ismeretek
- Élelmiszer áruismeret
- Eladási gyakorlat
A szakképesítéssel ellátható legjellemzőbb munkakör, tevékenység rövid ismertetése
Az élelmiszer-eladó tájékoztatja és kiszolgálja a vásárlókat. Kreatívan, ízlésesen, mindig a legjobb minőséget biztosítva helyezi ki, a szezonalitásnak megfelelően a termékcsoportokat. Megfelelően kezeli és tárolja az élelmiszereket. Segít a pultépítésben, ismeri és alkalmazza a csomagolás nélküli élelmiszerek pultos értékesítésének szabályait. Ismeri és a munkája során használja az élelmiszer csomagolási eljárásokat. Tudatos szakemberként, digitális eszközök használatával biztosítja a készletpontosságot, a helyes fogyasztói ár feltüntetését. Szakszerűen kezeli a munkáját segítő analóg és digitális berendezéseket. Betartja a munkavédelmi, környezetvédelmi, higiéniai, élelmiszer–biztonsági előírásokat. Biztosítja az élelmiszer értékesítéshez kapcsolódó jogszerű panaszkezelést.
Ismeri a speciális táplálkozási igényt kielégítő termékeket és képes ezek szakszerű bemutatására és a vásárlóknak történő ajánlására. Felelősséget vállal az általa átadott termékinformációk megfelelőségéről.
Szakmai képzésünkkel államilag elismert bizonyítványt szerezhet! Bízzon meg minket felkészítésével!
Lépjen kapcsolatban velünk!
Töltse le részletes tájékoztatónkat, vagy forduljon bizalommal a képzés szervezőjéhez!
Képzési tájékoztató letöltése
Név: Hargitai Éva | E-mail: hargitaieva@2007kapos.hu | Mobil: +36-30-424-3704
A személyes ügyfélszolgálat a választott képzés szervezőjével előre egyeztetett időpontban lehetséges.